23ste Runners Evergem Halve Marathon: uitslagen én foto’s !

De uitslag van onze halve marathon en de jogging van 3 september vindt u hier in de linkerkolom onder de rubriek ‘Allerlei uitslagen’. Onder bovenstaande rubriek ‘Fotogalerij’ staan ook meer dan 800 foto’s.

Deze editie zal in onze geschiedenisboekjes wellicht worden ingeschreven als zeer ‘legendarisch’. De heersende tropische temperaturen hebben ervoor gezorgd dat elkeen een persoonlijke besttijd mocht vergeten, tenzij natuurlijk je voor de 1ste keer deelnam aan een halve marathon. We hadden 56 atleetjes op de 717 kidsrun, 120 lopers die deelnamen aan de jogging en 411 atleten op de halve marathon. TOTAAL 586 deelnemers. Voor ons als organisatoren geldt in de allereerste plaats dat elke atleet gezond en wel aan de eindmeet is geraakt. Deze keer nog meer dan anders gezien de uitzonderlijk zware weersomstandigheden. Na enkele maanden van een kwakkelende zomer krijgt iedere loper daar plots een snikhete 3 september 2011 op zijn of haar bord geserveerd. Daarom een heel dikke proficiat aan alle deelnemers voor hun geleverde inspanningen tijdens de wedstrijd. Voor ons is iedereen winnaar: ook de lopers die hun wedstrijd moesten staken ! We zijn ook fier op de bewoners langs het parcours die in grote getale voor extra verfrissing hebben gezorgd naast de voorziene drankposten. Uiteraard hopen we iedereen volgend jaar terug te zien bij meer ‘normale’ temperaturen.

Galerij | Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink .

4 reacties op 23ste Runners Evergem Halve Marathon: uitslagen én foto’s !

 1. Charlotte Dewinter zegt:

  inderdaad een ferme dankjewel aan iedereen die extra bevoorrading voorzag ! daardoor hebben wij voldoende kunnen drinken en het volhouden tot het einde ! We zijn een tropische loopervaring rijker !
  Charlotte

 2. Bart De Vrieze zegt:

  terug een schitterende organisatie. ’t was hard maar achteraf bekeken een mooie ervaring erbij.

 3. Dimitri Cuyvers zegt:

  Ben erg diep moeten gaan. M’n schema was na 3km veranderd in gezond aankomen. Dank ook aan alle mensen met water en sponzen die aan de kant van het parkoer stonden. Als allereerste halve marathon kon deze tellen. Volgend jaar kom ik zeker terug met hopelijk iets minder extreem weer.
  Dimitri

 4. kathleen zegt:

  Proficiat met jullie prachtige organisatie!! Zoveel drankposten en sponsposten ,dus zoveel vrijwilligers om te helpen …schitterend is dat !!
  Hopelijk tot volgend jaar ,in iets frissere temperaturen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s