Verslag 3de Criteriumwedstrijd: Wolvenjogging in Wachtebeke op 13 april 2013

2013-04-13 Wolvenjogging Kristof en FrancescoUitslagen zijn hiernaast in de linkerkolom te bekijken: Allerlei uitslagen.

Voor het 3de jaar op rij stond de Wolvenjogging met stip genoteerd in ons Criterium. De voorbij 2 edities behaalde onze joggingclub in het provinciaal domein Puyenbroeck resp. 7 en 14 medailles. Ook deze keer was de oogst niet mis met 10 stuks. Liefst 5 Runners mochten op het hoogste schavotje plaatsnemen. Onze 10 fiere medaillewinnaars op een rijtje: de 5 gouden medailles waren weggelegd voor Paulette De Huyvetter (die ook nog een mooie beker in ontvangst mocht nemen als oudste deelneemster), Gilberte Scheldewaert, Marie-Jeanne De Keyser, Willy Vernaeve en onze trotse voorzitter Adelin De Groote.
4 zilveren plakken waren weggelegd voor Carine Wyckaert, Francesco Degroote, Kristof Verstraete en Marc Van De Geuchte. Tot slot mocht Maria Roete het brons in ontvangst nemen.  Uit naam van het fiere bestuur een dikke proficiat aan allen, maar uiteraard dank aan de vele andere clubleden voor de massale opkomst. Liefst 46 leden waren vandaag aanwezig als deelnemer. En zoals we gewoon zijn, waren daarnaast de gekende trouwe aanhangers van de partij.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s