Wedstrijden 11-25 november 2017: Bellem – Deinze-Bellem, Kieldrecht en Beveren

  • Zaterdag 11 november om 13.30 uur: 14de Halve Marathon Deinze – Bellem en 14de Herfstjogging in Bellem. Beide wedstrijden tellen mee voor het Runners Evergem Criterium. Voor de jogging is er keuze uit 2 afstanden: 3,9 en 7,7 km. Inschrijvingen ter plaatse zijn mogelijk. De halve marathon start in Deinze  aan het atletiekstadion in de Stadionlaan. Voor deze wedstrijd dient u best vooraf in te schrijven via http://www.jcaalter.be om zeker te zijn van busvervoer van Bellem naar Deinze. Plaats van afspraak: Taborschool, Lotenhullestraat 30 in Bellem.
  • Zaterdag 18 november om 15.00 uur: Juul Van De Walle Loop in Kieldrecht. Inschrijven in de voetbalkantine, Sportpleinstraat 8 in Kieldrecht. Afstanden: 5 – 7,2 en 11,3 km. Wedstrijd telt mee voor het SSP Zeeuws Vlaanderen Criterium.
  • Zaterdag 25 november om 14.30 uur: Winterloop in Beveren. Plaats van afspraak: atletiekterrein van Atletiek Volharding, Klapperstraat 103 in Beveren. Afstanden: 4 – 8 en 12 km. Omloop is grotendeels onverhard. Wedstrijd telt mee voor het SSP Zeeuws Vlaanderen Criterium.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s